Bepaalt hoe deze installatie werkt. Wisselen is veilig: er wordt niets verwijderd — Solo verbergt alleen de multi-onderdelen en toont je primaire site.
De openbare hub-pagina (/) is generiek — van geen enkele gebruiker.
Hier stel je de naam en intro in. Jouw eigen Klonkt Hub blijft los bestaan onder /user/.