Instellingen

← Beheer

<% if (success) { %>
<%= success %>
<% } %>

Modus

Bepaalt hoe deze installatie werkt. Wisselen is veilig: er wordt niets verwijderd — Solo verbergt alleen de multi-onderdelen en toont je primaire site.